Filmski program
Otkačene trudnice
Gadna gomila
Radnja filma Gadna gomila, smeštena u vrelim pustinjskim dinama, fokusira se na Arlen koja neslavno završava u distopijskoj zabiti van granica civilizacije. Nesnađena, ona postaje zarobljenik jedne grupe kanibala i dok se Arlen prilagođava životu među „gadnom gomilom”, shvata da odabir zla ili dobra uglavnom zavisi od toga pored koga se nalaziš
Datum: 22 - 24/06

Vreme: 20h
Istorija ljubavi
Ovo je piča o davno izgubljenoj knjizi koja se misteriozno pojavljuje i povezuje dve priče - starijeg čoveka, koji je u potrazi za svojim sinom i devojku koja pokušava da izleči usamljenost svoje majke.
Datum: 09/10 - 11/10

Vreme: 20h
S.M.A.R.T. Potera
Dužina trajanja filma: 118 min.
Država/Godina: USA/2016
Žanr:  Sci-fi, akcija, romansa
Glumci: Jason Momoa, Keanu
            Reeves, Jim Carrey
Režiser: Ana Lily Amirpour
Gore na vrh
Nerazdvojne, Avril i njena majka Mado su potpuno različite. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao. Po stilu života je sušta suprotnost svojoj majci, večitoj tinejdžerki, bezbrižnoj i drskoj. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!
Dužina trajanja filma: 94 min.
Država/Godina: FRA/2017
Žanr: komedija
Glumci: Juliette Binoche, Camille
            Cottin
Režija:  Noémie Saglio
Datum: 28/08 - 31/08
  
Vreme: 20h
Agent privatnog obezbeđenja treba da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, ali ga čeka zaseda na putu. Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli budu dovedeni u opasnost.  Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent treba da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju.
Datum: 16/10 - 18/10

Vreme: 20h
Dužina trajanja filma: 106 min.
Država/Godina: Kina/2017
Žanr:   akcija, avantura, krimi
Glumci: Orlando Bloom, Lei Wu, Simon Yam
Režija: Charles Martin
Štefan Cvajg: Zbogom Evropo
Film beleži godine egzila u životu Štefana Cvajga, jednog od najčitanijih pisaca na nemačkom jeziku svoga vremena - između Buenos Ajresa, Njujorka i Brazila. Kao jevrejski intelektualac, Cvajg pokušava da zauzme odgovarajući stav prema događajima u nacističkoj Nemačkoj, usput tražeći dom u novom svetu. Ovaj vizuelno zapanjujući i emotivno moćan film istražuje šta znači biti izbeglica, i postavlja teško pitanje
- da li reći naglas svoj stav ili je bolje ćutati u teškim vremenima tiranije.
Datum: 19/12 - 24/12

Vreme: 17h
Dužina trajanja filma: 106 min.
Država/Godina: DEU/AUS/FRA/2016
Žanr:  drama
Glumci:  Josef Hader, Barbara Sukowa, 
            Aenne Schwarz
Režiser: Maria Schrader
Borg i Mekinro
Film prati razvoj karijera dve teniske legende Bjorna Borga i Džona Mekinroa, i fokusiran je na njihov rivalitet čiji je vrhunac bio za vreme čuvenog finala Vimbldona 1980.godine. Bio je to rivalitet dva apsolutno različita temperamenta. Borg je bio dešnjak, stoik i smiren, Mekinro, levoruk, usijane glave i naprasit. Publika je volela Borga, Mekinro je bio negativac. Mekinro je bio vatra, Borg led, i njihiv odnos postao je definicija za rivalstvo u sportu. Zahvaljujući njima tenis je početkom 80-tih godina doživeo procvat, a njihovi mečevi ostaće upamćeni kao klasici.
Dužina trajanja filma: 100 min.
Država/Godina: USA/2017
Žanr:  drama
Glumci:  Stuva Novotny Shia
             Lebeouf Sverrir Gudnason
Režiser: Janus Metz Pedersen
Datum: 02 - 06/10

Vreme: 20h
Dužina trajanja filma: 134 min.
Država/Godina:  USA/RU/2016
Žanr: drama, romansa
Glumci:
Režija:  Radu Mihaileanu
CENTAR
ZA KULTURU
KOVIN
3D BIOSKOP
Dužina trajanja filma: 95 min.
Država/Godina: GBR/2017
Žanr:    akcija, triler
Glumci: Connie Nielsen, Tom Felton,
            Gemma Chan
Režija:  Simon West
Datum: 14/08 - 16/08

Vreme: 20h
Straton
Datum: 25 -27/09

Vreme: 20h
Film prati specijalnog agenta Britanske kraljevske mornarice Džona Stratona koji u saradnji sa Irskom obaveštajnom službom otkriva međunarodnu terorističku mrežu. Film je baziran na prvoj od osam novela autora Dankana Falkonera, bivšeg člana britanskih specijalnih jedinica. Dominic Cooper koji igra naslovnu ulogu, nije bio prvi izbor reditelja. On je pred start snimanja zamenio Henrija Cavilla, koji je odustao od uloge u poslednjem trenutku zbog izmena u scenariju koje mu se nisu dopale.

Ponedeljak, 21. avgust

"The Emoji" 15h

"Dunkirk"  19h

"Planeta majmuna  rat"  21h
Datum: 04 - 08/09
  
Vreme: 20h