Scenski program
Gore na vrh
CENTAR
ZA KULTURU
KOVIN
Predstava "Pazi s kime spavaš"
Mesto: Sala pozorišta

Datum: 28/06

Vreme: 20h
Komedija zasnovana na temi zabranjene ljubavi.

Koncept ove komedije nikada nije viđen na našem tržištu i zasnovan je na
originalnoj ideji.
Čitav tekst ove predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih autora i autora bivše SFRJ, čime ova predstava, pored odličnog zapleta i odlične glumačke ekipe, garantuje smeh do suza.
Devojka upoznaje momka u diskoteci. Bivaju zajedno, ali on joj biva neveran. Ona boluje za njim, a majka joj pomaže da ga preboli tvrdeći da on nije za nju. Ona se oporavlja, sreće ga ponovo i odbija da mu se vrati. Momak joj dolazi pod prozore, moli je za oproštaj, ona ga odbije, ali ipak na kraju pristaje da se pomire. U tom trenutku ih zatiče majka. Momak beži kroz prozor. Majka se zaklinje da će toj njihovoj ljubavi stati na put i da će ona lično naći pravog čoveka za svoju kćer. Devojka je očajna.
Majka provodadžiše svoju kćer kod imućnog momka, ne sluteći da je on najbolji prijatelj ljubavi njene kćeri. Bogataš prihvata da upozna devojku i da se oženi njome, ne sluteći da je ta devojka ljubav njegovog najboljeg prijatelja. Majka ugovara prosidbu koja propada kad se bogataš i devojka ugledaju i prepoznaju.
U međuvremenu momak saznaje od šankera u diskoteci da ga je prijatelj izdao i da je otišao da prosi njegovu ljubav. On besan sačekuje prijatelja da se obračuna sa njim. U tom obračunu momak saznaje da mu je prijatelj homoseksualac, i da je zapravo sve vreme zaljubljen u njega, a da je na prosidbu pristao samo zato što ga roditelji primoravaju da se oženi.
Devojka beži od kuće i susreće se sa momkom. Majka ih sustiže i posle rasprave sa ćerkom, ipak pristaje da podrži njihovu vezu. A bogataš svoju sreću nalazi sa šankerom.

Autorsku ekipu čine iskusni glumci, dokazani u komediografskom
žanru, o čemu svedoče i mnogobrojne profesionalne nagrade. Među njima su poznata i omiljena televizijska lica,koja pozorišna publika prepoznaje i uvek rado gleda.
Autorsku ekipu čine:
Tekst: Semir Gicić
Pežija: Igor Damnjanović

Igraju:
Mirka Vasiljević
Igor Damnjanović
Zinaida Dedakin
Nemanja Janičić
i
Semir Gicić