20 - 25. мај 2019.

18h

Ману одраста верујући да је галеб, као његови родитељи Ив и Бланш, и брат Лука. Труди се да плива, лови рибу и лети попут њих, али изгледа да није много надарен.

На првом часу летења открива да је усвојен и да припада реткој врсти птица - чиопе, које нису у добрим односима са галебовима. После великог шока, Ману упознаје припаднике своје врсте који могу да скакућу по ваздуху, баш као и он. Тада сазнаје да они имају и посебну моћ да предосете олују. Ману лети са њима и ужива. Храбар је и одлучан да спаси јаја своје врсте од пацова који их краду. Живећи са галебовима, научио је још неке вештине које су му сада добродошле. Нажалост, његовог брата Луку једног дана повредио је пацов, због чега је окривљен Ману. Он не схвата непријатељство између галебова и чиопа, и одлучује да заувек оде, али убрзо ће почети да тугује за породицом. И баш тада, предосетиће да се спрема велико невреме, због чега ће се вратити да упозори галебове на опасност. Они му, међутим, не верују и упадају у олују.

Пред Мануом је сада тежак задатак. Мора брзином муње да убеди другаре чиопе да се помире са галебовима, како би их спасли из олује и тако заједно научили лекцију о поштовању различитости.

Позориште

Концерти


3D биоскоп

KONKURS
ZA IZLAGANJE U GALERIJI CENTRA
ZA KULTURU KOVIN ZA SEZONU 2019

Konkurs je otvoren do 15. februaraОстали програми