O nama

Bioskop

U sali bioskopa nalazi se 441 udobno sedište, pozornica sa rasvetom, kino kabina sa dva projektora MEO 5 sa RED LIGHT sistemom reprodukcije zvuka za projekcije sa filmske trake 35mm, projektor za projekcije digitalnih video formata kao i Dolby surround sistem za digitalnu reprodukciju zvuka.
Osim za svakodnevne filmske projekcije, sala se koristi i za razne manifestacije, veće pozorišne predstave, estradne programe i javne skupove.

Pozoriste

Sala pozorišta sa 269 sedišta opremljena je savremenim ozvučenjem, pozorišnom i led rasvetom, koncertnim klavirom i odvojenim kabinama za realizaciju svetla i zvuka koje su nevidljive posetiocima u sali što pruža potpuni doživljaj programa prilikom realizacije.
Sala se koristi za održavanje profesionalnih programa, pozorišnih predstava, koncerata, tribina, književnih i naučnih skupova, promocija i za niz drugih aktivnosti.
U slučaju potrebe u salu se postavljaju i pomoćna sedišta čime se proširuje kapacitet do 330 mesta.

Galerija

Prostor Galerije prevashodno je namenjen izložbama ali i raznim drugim aktivnostima poput književnih večeri, prezentacija, tribina pa i određenih koncerata.
Klimatizovan prostor sa dobrom rasvetom i ozvučenjem.