"Ђурологија" и Бранко Ђурић

23. мај 2019.

20h

Ауторски хит Бранка Ђурића - Ђуре, ''Ђурологија'', најгледанија представа у целом региону, а и шире. Наиме, ''Ђурологију'' је у последње 2 године погледало преко 100 000 људи, а само у Београду преко 25.000. Популарни Ђура је гостовао у целом еx-Ју региону, Аустралији, Канади, САД, земљама западне Европе и Скандинавије. У свим градовима и местима у којима је представљена, ''Ђурологија'' је изазвала велики интерес јавности те се за сваки наступ тражила улазница више.
Са својим препознатљивим босанским шармом и дугогодишњим глумачким искуством које се посебно огледа у култном пројекту ''Топ листа надреалиста'' и ''Аудиција'' , ''Ђурологија'' доноси једног новог, другачијег, а опет препознатљивог Ђуру који кроз 90 минута трајања шоуа извлачи оно најбоље из сваког гледаоца И изазива салве осмеха на лицима.
Овај својеврсни (анти)станд уп шоу, како га и сам Ђуро воли називати, у ствари је збирка Ђуриних размишљања која на забаван начин представљају све оно што га насмејава, али и нервира у данашњем животу. ''На свакој представи сви се препознају у ситуацијама о којима говорим. Било да се дотакнем јутарњег туширања или вожње трамвајем... на сцени демистификујем и себе самог па људима искрено говорим какве осећаје имам, о чему размишљам, шта ме деконцентрише, итд.'' каже Ђуро.

Све оне који досада нису успели доћи код Ђуре по своју дозу смеха, обавештавамо да ће популарни Сарајлија с љубљанском адресом, премијерно насмејавати Ковинску публику, у Културном Центру Ковин, 23. Маја од 20:00h.

Позориште

Концерти


3D биоскоп

KONKURS
ZA IZLAGANJE U GALERIJI CENTRA
ZA KULTURU KOVIN ZA SEZONU 2019

Konkurs je otvoren do 15. februaraОстали програми