Палнина смрти

Палнина смрти


30. јун - 2. јул 2022.

20.00


 


Отац и син покушавају да спасу градиć и његов новоизграђени тунел коме прете природне катастрофе.

Дужина трајања филма:       114 мин
Жанр: акција, авантура, драма
Глумци:  Yilong Zhu, Zhi-zhong Huang, Shu Chen, Junyan Jiao
Режисер:  Li Jun

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото вести

Издвајамо