Представа "Свадбена звона" одложена за 7. март 2024.

Представа "Свадбена звона" одложена за 7. март 2024.


Представа „Свадбена звона“ у извођењу глумаца Средњоевропског културног центра из Новог Сада, која је заказана за 22. фебруар у Ковину, одложена је за 07.март 2024. године.

Повређеног Ђорђа Кукуљицу, замениће Александар Дунић (Ћирко, Кокан, Попац...)


07. март 2024.

20.00


Прича о сналажењу троје усамљених маргиналаца у бездушном времену предатора где је људскост пре мана него врлина. Комедија и мелодрама у исто време. Кроз низ комичних и бурлескних ситуација троје младих, сродних душа, трудећи се да задрже привид нормалности, кроз блиставу комедију забуне, покушавају да расплету чворове турбулентне друштвене ситуације. Сложене карактере на сцени бриљантно носе врсни глумци, Ивана Вукчевић, Александар Динић и Михајло Несторовић.

Прича која дубоко понире у људске несавршености савременог доба, истовремено је и прича о многима од нас у овим временима. Прича за сваког и о сваком, уз изванредну глумачку екипу, свакако ће привући пажњу публике.

Комад Давора Шпишића у режији Петра Српчића, у продукцији Средњоевропског културног центра из Новог Сада, засигурно је уметничко остварење достојно дивљења јер на врло духовит и оштроуман начин скенира дух модерних времена у којима живимо.

 

Контакт

Адреса
Цара Лазара 85, 26220 Ковин


Телефон
013/742-310; 013/742-592


Е-пошта
kulturakovin@gmail.com

 

Најава

Фото-видео вести

Издвајамо